mail ons: info@lemit.be

Webdesign Zutendaal

Uw partner voor een professionele website, een premium webdesign op uw huisstijl afgestemd, veilig en oneindig uitbreidbaar door de juist keuze van componenten en toch voor een budgetvriendelijk prijs.

Een website bouwen op maat.

Een website opzetten vraagt de juiste voorbereidingen en begint met de volgende vragen:

Wat is het doel van mijn web project? Wat wil ik vertellen en wie is mijn doelgroep? Hoe informeer ik mijn bezoeker en houd ik zijn aandacht vast? Hoe zal hij de website ervaren en gebruiken? Denk bv aan specifieke zoekfuncties, het reageren op nieuwsberichten, het beoordelen van een product …

lemIT helpt u met het beantwoorden van deze vragen en bouwt samen met u de website naar uw eigen webdesign. Hebt u zelf al ideeën? Uitstekend want dit helpt het proces aanzienlijk. Ga ook eens kijken naar andere websites, om ideeën op te doen, om te zien wat u al dan niet leuk vindt.

Add-on Modules

Haal meer uit uw website met deze modules die bovenop een lemIT website geactiveerd worden.

  Onderhoud en ondersteuning van uw website

  Een website is voortdurend in beweging. Het onderhouden en updaten is vaak tijdrovend maar noodzakelijk om uw website in conditie te houden. Bezoekers komen vaker en sneller terug. Tevens komt een onderhouden website professioneel over.

  Onderhoud is eveneens noodzakelijk om de website veilig te houden. WordPress brengt regelmatig updates uit die geïnstalleerd moeten worden.

  Geen tijd of geen kennis in huis om uw website bij te houden of te beheren? lemIT neemt dit werk graag uit handen. Sluit een Onderhoudsabonnement af zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

  • Up-to-date houden van WordPress en plug-ins voor een goed werkende website op alle internet browsers.
  • Server optimalisatie, beveiliging en anti-hacking voor een beschermde website.
  • Mailbox beheer en opruimen spamberichten.
  • Maandelijkse back-up databases en bestanden.
  • Kleine functionele wijzigingen aan de website op verzoek.
  • Onderhouden van de website zoals plaatsen en vernieuwen van teksten, nieuwsberichten, plaatsen van foto’s en/of video’s.
  • Foto sessies ter plaatse t.b.v. de mediatheek en content van uw website
  • Optimaliseren van foto’s voor snelle laadtijden

  Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via het contact formulier.

  [/outerThirdLast]